medarbejderadfærd 1

Ansvarlige

Vi er ansvarlige

Som medarbejder tager du ejerskab for dig selv og for forretningen, og tager det ansvar på dig, som du får tildelt. Du følger tingene til dørs og tager ansvaret for, at opgaven afsluttes. Du har også en forpligtelse til at sikre overlevering, når din opgave går videre til en kollega.

medarbejderadfærd 3

Engagerede

Vi er engagerede

Som medarbejder har du lyst til at gøre en forskel og viser entusiasme, energi og proaktivitet for at komme i mål. Derudover omfatter dit engagement en forpligtelse overfor kolleger, så arbejdsglæden skabes hele vejen rundt.

medarbejderadfærd 2

Innovative

Vi er innovative

Som medarbejder er du nysgerrig og udfordrer det eksisterende. Du er på udkig efter nye muligheder og bedre måder at gøre tingene på. Du evaluerer på det eksisterende og bygger videre på netop det, som fungerer og skaber værdi.

medarbejderadfærd 4

Parate

Vi er parate

Som medarbejder tænker og agerer du prompte og udøver dit arbejde med en hastighed, så vi løser opgaver hurtigere end vores konkurrenter og samtidig har service og kvalitet i top. Du kommer ud over stepperne og eksekverer på tingene, og der træffes kvalificerede beslutninger hurtigt.