Vi har som fokusområde, at vi vil være et godt sted at være. Vi skal være motiverede for at komme på arbejde og yde en god indsats. Vi skal udgøre et godt fællesskab, hvor vi alle bidrager til at samarbejde, spille hinanden gode, respektere hinandens kompetencer og komme hinanden ved kollegialt og socialt.

Nedenfor kan du få et lille indblik i os som arbejdsplads og høre, hvad vores medarbejdere siger om at arbejde i Fritz Schur Technical Group.

HHO

Ulrakorte beslutningsveje

”De ultrakorte beslutningsveje gør det nemt at eksekvere og se resultaterne af vores indsatser. Samtidig har jeg også nogle fantastiske kollegaer, der er enormt gode til at trække på hinandens kompetencer. Det gør det til et godt sted at være.”

- Henriette, CEO, HB

MOA

Bæredygtige løsninger

”Jeg sætter stor pris på, at vi i FSTG kan gå sammen om at udvikle mere bæredygtige løsninger og skabe en endnu grønnere profil. Det er spændende både for mig som individ og for alle mine kollegaer at gøre verden til et bedre sted.”

- Mads-Ole, CEO, FSTG

RKK

Uformel organisation

”Jeg sætter virkelig pris på, at jeg kan præge min hverdag og de opgaver, som jeg skal løse. FSTG er en uformel organisation med en flad struktur, så der er ikke langt fra ide til handling, hvis man tør gribe bolden og løbe med den.”

- Rikke, HR Business Partner, FSTG