Du er godt i gang med en uddannelse indenfor Kommunikation, Marketing eller tilsvarende
og har lyst til at opnå relevant, praktisk erfaring indenfor formidling af budskaber på forskellige platforme i et teknisk B2B-marked. Du får mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af spændende opgaver som eksempelvis content/tekster/vinkler til elektroniske og sociale medier, opdatering af websider, udarbejdelse af grafisk materiale og billedbearbejdning, planlægning af events fra ide til gennemførelse samt store som små ad hoc opgaver.

Du tilknyttes Marketingafdelingen og får en bred berøringsflade blandt professionelle og engagerede kolleger
i et rart arbejdsmiljø, hvor vi vægter det professionelle uden at glemme det sociale. Vi er en lille afdeling med bred berøringsflade, så hvis du selv vil, får du en udfordrende, sjov og lærerig tid i en glad og uhøjtidelig atmosfære. Vi lytter gerne til dine forslag og ideer, der kan omsættes i praksis og medvirke til at vi når vores mål. Vi lægger vægt på, at du bliver dygtigere af at gå på arbejde og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel, hvilket bl.a. betyder en god og sund kantineordning, frisk frugt, personaleforening, motionscenter og masser af sociale arrangementer.

 

Lidt om dig selv
Du er udadvendt og trives med en bred kontaktflade. Du er kommunikativt stærk og udtrykker dig klart og tydeligt på både dansk og engelsk, ligesom du gerne bidrager med nye ideer og metoder. Dertil er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og forstår at tage fat, så vores opgaver bliver afleveret indenfor deadline. Du har erfaring med SoMe, MSOffice, og gerne Adobe InDesign og Photoshop. Har du derudover kendskab til WordPress og MailChimp vil det kun være en fordel.

Nysgerrig?
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Executive Assistant Hanne Dollerup på telefon 2329 8464 - eller du kan hente yderligere information her på vores hjemmeside.

Kontakt os

Hanne Dollerup

Telefon: 2329 8464

E-mail: marketing@fstg.dk